Dansk DA Nederlands NL English EN français FR Deutsch DE Suomi NO Español ES Svenska SV

De Spaanse economie blijft groeien. Ook dans 2017

En savoir plus maintenantcliquez ici

Spanje était dans 2016 de snelst groeiende economie van de middelgrote et grote economieën in de la zone euro. Dit était dans 2015 ook het geval.

6,6% In twee jaar
Volgens het Spaanse bureau voor statistiek groeide het bruto binnenlands produit dans het laatste kwartaal van 2016 rencontré 0,7 procent dix opzichte van het derde kwartaal. Au cours de cette année, ZOALS a été la porte de Spaanse sur le FMI. Na een diepe économische crise heeft Spanje op éen procentpunt na dezelfde groei als tijdens de piek aan het einde van het tweede kwartaal de 3,2. Dit dankzij een groei de 2008 procent dans d'afgelopen twee jaar tijd.

Almeria
Ook wij hier à Almeria merken duelijk een verschil. Almeria, gedurende de crise en matière d'approvisionnement en Espagne, est duelijk aan een opmars en inmiddels goed pour het grootste gedeelte van de l'exportation van groente en fruit.

Maar ve belangrijker voor een onderneming als de onze is natuurlijk de huizenverkoop. Pour que je sois en mesure d'offrir mes services, je vous prie de me contacter à l'adresse suivante: «Se vende». Dans le populaire quartier de Mojacar Playa, Vera Playa et Villaricos est zelfs bijna niets plus de € 60.000 euro te vinden, laat staan ​​aan de eerste lijn. Aan zee. Het zijn vooral de Spanjaarden zelf die veel kopen.

Een goed moment om rendement te halen à Spanje. Koop een gagnant

Groei
De groei van de Spaanse economie est grotendeels te danken aan een toegenomen consumptie in het land. De werkloosheid daalde flink van bijna 27 procent dans 2012 à 18,6 procent nu, de huizenmarkt is aantrekken en de rentes zijn nog altijd laag net als de inflatie.

Voor dit jaar verweachten analisten datte groei in Spanje op behoorlijk niveau blijft al zal het tempo vermoedelijk inzakken. De Spaanse centrale banque est redevable de 2,5% dans 2017. Daar kan geen spaarrekening tegenop

En savoir plus maintenantcliquez ici

Choisissez d'abord à louer ou à vendre pour affiner la recherche

Appelez-nous, cliquez
Trouvez-nous, cliquez