Hoe koop je een Spaanse en train de gagner?

Een gagne des bij ons en het wondermooie Almeria kopen gaat op précies dezelfde wijze, op de détails de misschie, mais aussi dans le talon Spanje.

Méthode
De manier van werken est niet ingewikkeld. Wanneer vous gagnez heeft gevonden die u gewoonweg niet kunt laten gaan dan kunt ue die reserveren nadat er sur de prijs een overeenkomst is gekomen. (Meestal est le plus grand de tous les temps).

Reserveren van de woning
Voor het reserveren van de woning dient ue dürenseizend euro op een derdenrekening te storten van een advocaat. Wij werken zelf samen rencontré een aantal Nederlands-sprekende advocaten maar u bent vrij om uw eigen vertrouwde rechtspersoon daartoe te gebruiken. Wanneer u het geld overhandigd aan de advocaat wordt de woning van de mark gehaald voor u gereserveerd.

Wat gaat er dan gebeuren?
Dan gaat ten eerste de advocaat voor u aan het werk. Uitzoeken d'alle papieren van het huis à orde zijn, d'alles legaal est, d'alle rekeningen en belastingen zijn betaald. Indien dans le tussentijd terug naar huis moet dan tekent u voor een volmacht voor de advocaat bij de notaris.

L'étape suivante
Met deze volmacht kan de advocaat voor u dan NIE (*) nummer aanvragen et een bankrekening voor u openen. Wanneer uiteindelijk alles dans orde blijkt à dat kan to wel drie weken duren, wordt er overgegaan tot de volgende stap

De aanbetaling
Wanneer uw advocaat het groene licht geeft wordt u om de aanbetaling op de woning gevraagd. De aanbetaling op de woning est 10% van de totale prijs. De l'euro séparez-vous de l'euro et de la façon dont vous gagnez de nouveaux mots d'ordre. Est de gagner € 100.000 euro dan beta ald ald ald ald X X X X X X X X X X X bij bij bij bij bij bij bij bij bij Gemiddeld heeft u na deze betaling nog 7000 pour 60 dagen om de hoofdsom te voldoen.

Bent u beschermd?
Jazeker. Kopers genieten een hoge bescherming à Spanje dans tegenstelling tot verhalen uit het verleden. Gedurende alle stappen van het proces waneer er ook maar est méses en erreur depuis que vous êtes à la recherche d'un client potentiel.

Partagez

Rechercher des propriétés. Cliquez sur vente et choisissez